Handelsbetingelser

Betingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra fireandstone.dk
Vi tager forbehold for udsolgte varer og trykfejl.

Disse handelsbetingelser, og enhver købsaftale vedrørende køb af varer fra os, er underlagt dansk ret, undtaget danske lovvalgsregler.

Fire & Stone A/S

CVR-nr 39307006 CVRP-nr 1023316974

Oprettet: 01/02 – 2018

Tlf. 66 15 44 24

Betaling af varer

Hos fireandstone.dk har du to muligheder for betaling. Der kan enten betales via kortbetaling eller kontant ved levering.

Ved betaling med kreditkort overføres kortinformationerne til fireandstone.dk via en sikker forbindelse. 

Betaling for din bestilling trækkes fra dit betalingskort med det samme.

Den gældende pris er den pris, som på tidspunktet for bestillingen er angivet i den samlede oversigt over ordren, inden du accepterer. Alle opgivne priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms (25 %).

Vi accepterer følgende betalingsmidler: Visa Dankort, MasterCard, Maestro & Visa Electron 

Levering

Fire & Stone leverer/udbringer ikke. 

Du kan afgive bestillinger online i butikkens åbningstid. Vi forbereder din bestilling, så den er færdig til afhentning på det tidspunkt, som du har valgt.

Når du har afgivet bestillingen, og restauranten har modtaget din bestilling, sender vi straks en ordrebekræftelse til dig pr. e-mail og SMS, som indeholder dit ordrenummer. Bemærk, at du selv er ansvarlig for at afhente bestillingen i restauranten, og at du selv skal medbringe ordrenummeret.

Hvis din bestilling ikke er afhentet inden for 1 time efter det aftalte afhentningstidspunkt, forbeholder vi os retten til at kassere maden af hygiejnehensyn.

Fortrydelsesret

Vi hører gerne fra dig, hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med din bestilling eller vores service i øvrigt. Hvis du har en klage, kan du sende den til os via e-mail til info@fireandstone.dk

Hvis du er forbruger, kan du også klage til Ankenævnet for hotel, restaurant og turisme via dette link: www.hrt-ankenaevn.dk, eller til Fødevarestyrelsen via dette link.

Bemærk, at der ikke er fortrydelsesret for mad og drikkevarer. Købelovens almindelige regler om reklamation i tilfælde af mangelfulde varer, forsinkede varer, eller varer som ikke svarer til beskrivelsen, kan dog finde anvendelse.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@fireandstone.dk

Misbrug

Alle former for misbrug af fireandstone.dk, bliver automatisk logget og vil dermed blive retsforfulgt.

Personoplysninger

De personlige oplysninger, som du indtaster under et køb, bruges udelukkende til ordrebehandling, og bliver IKKE videregivet til tredje part. Alle personlige oplysninger gemmes i 1 år for at lette en ny handel og til efterforskning i tilfælde af svindel.

I tilfælde af fejlbestilling eller ændringer af afgivet ordre
Kontakt Fire & Stone på tlf: 66 15 44 24 hurtigst muligt.

Med venlig hilsen

Fire & Stone