Om os

Vi tilbyder også glutenfri og vegansk på alle vores retter. Durum, slice og børnemenuer undtagen.Fantastiske og lækre retter finder du hos os

Her har vi sammensat byens lækreste Italiensk Stenovn pizza. Vi arbejder hele tiden for at fornye vores velsmagende menu. Køkkenet har flere års erfaring, hvilket løfter niveauet af madlavningen. Vi har fokus på smagsoplevelsen og har derfor prioriteret gode råvarer og unikke opskrifter. Uanset hvilken af vores fantastiske burgere, du vælger at sætte tænderne i, kan vi garantere at saft og kraft er gennemgående i hele vores menu. Kvalitet i kødet og tilberedning over høj varme, sikrer en burgerbøf som er saftig og smagsfuld. Du er altid velkommen til at bestille bord og på den måde sikre dig nogle hyggelige minutter. Vi har sørget for at der er alt hvad hjertet begærer.

Om os

Fire & Stone er en Italiensk restaurant, der har eksisteret siden 2009. Vi har derfor mange års erfaring med Italiensk mad.

Hos os sætter gode råvarer og kvalitet i højsædet.

Vores specialitet er pizza, og med vores brændefyret stenovn som er importeret direkte fra Italien, er du sikret en autentisk oplevelse.

Du vælger også selv om du spiser i vores restaurant eller benytter dig af take away.

Okse eller Kylling?

Vi er et tæt og uformelt hold som sætter pris på god mad. Her kan du lære os at kende.

show